Profil

DinSkriveKonsulent.dk

DinSkriveKonsulent.dk

SEO-tekstforfatter - Online tekstforfatter

Enkelt, klart og fængende


Profil

Som SEO-tekstforfatter - online tekstforfatter hjælper jeg virksomheder og iværksættere med alle opgaver inden for skriftlig kommunikation. Jeg kan assistere med en alsidig tekstforfatning - og tilbyder også min ekspertise som fast/tidsbegrænset tekstforfatter-konsulent tilkoblet din virksomhed.


Som fast tekstforfatter-konsulent er styrken det indgående kendskab, der opbygges omkring virksomhedens profil, mål og det image, man ønsker at promovere.


Jeg har en eksamen i grundværktøjer inden for journalistik fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole samt flere års praktisk erhvervserfaring som online tekstforfatter og SEO-tekstforfatter.Ring på 51 90 07 64 og hør mere - eller skriv HER

"Vi har brugt Cristina i flere år hos i-Strategi - og er rigtig glade for hendes indsats. Cristina er god til at sætte sig ind i kundernes produkter og ydelser - og ramme den kommunikation, der ønskes.

Desuden er Cristina pligtopfyldende og overholder alle aftalte deadlines."


Thomas T. Sloth, i-Strategi

"Odsherred Erhvervsforum har benyttet dinskrivekonsulent.dk ved flere lejligheder, og dette er vi yderst tilfredse med. Cristina kommer med gennemarbejdede tekster og konstruktive forslag til videreudvikling af materialet. Det er bestemt ikke sidste gang, vi benytter hendes kompetencer."


Tina Lassen, Odsherred Erhvervsforum

  SEO-tekstforfatter - Online tekstforfatter, Cristina Ferrara

"Jeg er super tilfreds med den turistbrochuretekst, Cristina har udarbejdet. Måden hun har fanget stemningen og energien på Egebjerghalvøen, og formidlingen af det, hun har fanget - er eminent! Det er skrevet i et godt og nutidigt sprog, som vi ønskede. Vi er stolte af resultatet af vores helt specielle turistbrochure. Jeg vil meget gerne bruge Cristinas kvalifikationer en anden gang."


Helena Havbyn, VisitEgebjerg© DinSkriveKonsulent.dk  SEO-tekstforfatter - Online tekstforfatter - Holbæk, Roskilde, Odsherred, København.

Freelance tekstforfatter

Cristina Ferrara


Søger du hjælp til skriftlig kommunikation?

Kontakt mig HER

Copyright © All Rights Reserved DinSkriveKonsulent.dk